Sökning: "Cecilia Jönsson"

Hittade 3 avhandlingar innehållade orden Cecilia Jönsson.

  1. 1. Canertinib-induced leukemia cell death signaling : effects of a pan-ERBB inhibitor

    Författare :Cecilia Trinks; Thomas Walz; Jan-Ingvar Jönsson; Anna-Lotta Hallbeck; Dan Grandér; Linköpings universitet; []
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Acute myelogenous leukemia (AML) is the most common acute leukemia affecting adults, the second most frequent leukemia in children, and remains one of the most difficult to cure. Despite a substantial progress in understanding the pathogenesis of AML, general and rather unspecific cytostatic drugs such as cytarabine and anthracyclins still make up the cornerstones of therapy. LÄS MER

  2. 2. Integration through framing : A study of the Cloetta Fazer merger

    Författare :Cecilia Bjursell; Bo Hellgren; Sten Jönsson; Jan Tienari; Linköpings universitet; []
    Nyckelord :SAMHÄLLSVETENSKAP; SOCIAL SCIENCES; Post-merger integration process; Frame; Framing; Företagsfusioner; Norden; Business studies; Företagsekonomi;

    Sammanfattning : Vad innebär det att jobba med integration i ett fusionerat företag? Studien som denna avhandling bygger på syftade till att utforska, skildra och reflektera över hur en ledningsgrupp strävade efter att uppnå socio-kulturell integration. Resultatet illustreras genom påvisandet av hur nya referensramar skapades i den pågående kommunikationen på integrationsmöten i ett nordiskt konfektyrföretag. LÄS MER

  3. 3. Måltidsgörarens utmaningar : komplexiteten i det medvetna måltidsgörandet

    Författare :Cecilia Magnusson Sporre; Inger M. Jonsson; Marianne Pipping Ekström; Håkan Jönsson; Örebro universitet; []
    Nyckelord :SAMHÄLLSVETENSKAP; SOCIAL SCIENCES; etisk reflektion; FAMM; gastronomisk diskurs; gastronomisk utbildning; komplexitet; medveten måltid; mjuka värden; offentlig måltid; Måltidskunskap; Culinary Arts and Meal Science;

    Sammanfattning : I denna avhandling synliggörs måltidsgörarna, en omfångsrik grupp med skilda kompetenser och yrkesprofessioner. Det gemensamma är att alla är delaktiga i måltidsgörandet genom planering, tillagning och service av måltider serverade i olika verksamheter. LÄS MER